Pening Nak Pilih Course Di Universiti??

by - Mac 07, 2016


 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

Assalammualaikum,,alhamdulillah selesai dah isi UPU kemasukan pelajar lepasan spm & stpm/diploma,,
Korang yg belum isi upu,,cepat2 jgn last2 minit baru nak isi nanti menyesal di kemudian hari,,kalau nak isi upu biar sesuai dgn syarat kelayakan seperti result yg korang dpt,,so nak senang ana bagi link nie,,

>>>http://imascu.upu.mohe.gov.my/



link nie mudah untuk korang semak IPTA & bidang ape yg sesuai untuk korang,,
Kalau yg dpt tu nanti belajar elok2 yer,,jgn main2 & pandailah korang survive sbb kt universiti nanti korang akan bebas & takde siapa pun yg akn control hidup korang,,
Cari kawan yg rajin dan sesuai dgn kita so korang pun tidak mudah terpengaruh dgn perkara yg x berfaedah,,
Semoga Sucess dalam kehidupan,,
Wallahu'alam



You May Also Like

1 ulasan

  1. gdluk bg mereka yg baru nak strt alam kampus :D

    BalasPadam

Copyright© All Rights Reserved wadahpencintailahi.blogspot.com 2012-2018 and Malaysia