Debaran Semakin Terasa


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

Assalammualaikum,,warga bloggers,,entry kali nie special sikit sebab ana nak bagi tahu korang yg Result SPM 2015 akan diumumkan pada khamis nie,,3 Mac 2016
DuB,,DaB,,Dub,,DaB
Dalam fikiran nie,,macam2 ana terfikir ape yg tertulis kt atas result ana nanti,,walau apa2 pun ana redha dengan ketentuan yg tertulis di Luth Mahfuz..
Ana nak berpesan kpd batch 98 a.k.a batch TAHUN HARIMAU iaitu rakan2 seperjuangan ana,,apa2 pun result yg kita dapat cantik ker buruk ker bersyukurlah dgn apa yg diberi oleh Allah,,klo yg berjaya tu ana ucapkan tahniah,,
klau yg x berjaya tu,,jgn cepat putus asa,,mungkin korang x berjaya skrang tapi mana tahu nanti korang berjaya di Universiti or di alam pekerjaan,,
Ana mendoakan agar kita batch 98 mendapat keputusan yg cemerlang pada hari khamis nie,,Doakan ana juga,,


 Rakan2 seperjuangan ana di SMKA Kerian,,
#XANTRONS1115
#LUVMYBATCH98




DOAKAN KAMI,,




Ulasan

  1. Amin...Semoga dpt 11A SPm Tahun ni...

    BalasPadam
  2. GOOD LUCK,InsyaAllah mesti semua A amin ^^

    BalasPadam
  3. insyaAllah, result cemerlang nanti, apa pun keputusan nanti, ingt satu je, redha dan bersyukur dgn ketentuanNya :)

    BalasPadam
  4. InShaAllah semuanya okay. Good luck utk semua 😘

    BalasPadam
  5. Assalam, mcm mn dgn result? :) akak follow ya!

    BalasPadam
  6. Waalaikum'salam,,akak @NazihahJiha Alhamdulillah,,lulus

    BalasPadam
  7. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan Popular